Selecteer een pagina

Over de Website Consultant

Daniel Haazebroek (34), opleiding bedrijfseconomie. Circa 12 jaar geleden kwam ik in aanraking met de commerciĆ«le wereld van het Internet. Na diverse succesverhalen van Ben Woldrink van de telecomvergelijker Bellen.com en Raymond Spanjar van Hyves, ontstonden er zelf wat vlinders in de buik om iets te starten. Na tientalen ideeĆ«n uitgekristalliseerd te hebben, ontstond de vergelijkingssite Vergelijkcvketels.nl. Zoals de titel al weergeeft, cv-ketels vergelijken op prijs en model.

Hierin leerde ik zowel de technische aspecten van een website, als het uitdenken van het businessmodel. Uiteindelijk is het niet een groot succesverhaal geworden zoals bij de heren hierboven op financieel gebied, maar wel een zeer effectieve leerschool. De jaren erna heb ik in tientallen startups gezeten van websites zoals personal training op afstand (8 jaar geleden bestond dat nog niet) tot websites in branches zoals verbouwen/klussen, bruiloften, huizenmarkt en educatie.

Ook heb ik mij gespecialiseerd in de gebruikersvriendelijkheid van websites. Een behoorlijk ondergeschoven kindje in de MKB-wereld, maar een standaard bij grote organisaties zoals vliegtuigmaatschappijen, automerken, reisorganisaties, banken etc. De focus bij het bouwen van een website ligt op dit moment naar mijn idee (te) veel op de bouw en het design van de website. Als de website uiteindelijk niet functioneert, wordt er pas gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid/logica. Dit resulteert vaak in het herbouwen van de website.

De insteek van Website Consultant is om voor aanvang van de nieuwe website, een duidelijk plan op te stellen met de klant. Wat is nu werkelijk de boodschap die overgebracht moet worden? Wat zijn de USPS die we moeten vertalen? Hoe en waar begeeft de doelgroep zich? Hoe ziet de website eruit, als de gemiddelde bezoekersduur slechts 15 seconden is?

De kosten bedragen 90 euro per uur en start de eerste keer vanaf 2 uur. Het advies zorgt direct voor een scherpe offerte bij de websitebouwer, waardoor dit bedrag direct wordt terugverdiend.

In een 1-1 gesprek gaan we het plan verder uitwerken door erover te sparren. Plan nu direct een intakegesprek

 

Partners